Keraaminen kestopinnoite


Paljonko keraaminen pinnoite maksaa Porissa ?

Yksiselitteistä vastausta on vaikea antaa, mutta täältä löydät meidän keskimääräiset hintamme. On tärkeä kuitenkin muistaa, että nämä ovat keskimääräiset hinnat ja kuten mainitsin, haluamme aina mieluusti tavata, jotta voimme selvittää mikä olisi sopivin vaihtoehto juuri sinulle. 

Entä miksi keraamiset pinnoitteet ovat niin kalliita ?

Ensimmäiseksi keraamisen pinnoitteen asennus ottaa aikaa. Keskimäärin pinnoitteen asennus on noin 12h työ sekä kovettumisajat +24h. Ajoneuvojen keraaminen pinnoite on kovin, kestävin ja kehittynein muoto maalipinnan suojaamiseksi. Siksi puhumme vuosien suojasta ei kuukausista.

Näiden lisäksi, jotta voimme asentaa pinnoiteita, me käymme lävitse laajat harjoitteet ja harjoitusohjelmat.  Valtuutetut asentamot käyvät lävitse, jopa kuukausia kestävät kurssit, jotka valmistelevat meidät kiillotuksista aina pinnoite asennuksiin. Joten loppujen lopuksi veloitamme myös asiantuntemuksestamme.

Miten keraaminen kestopinnoite sitten toimii?

Keraamisen pinnoitteen asennuksen jälkeen on kuin ajoneuvollasi olisi ylimääräinen kerros erittäin naarmuja sekä kemikaaleja kestävää, vettä hylkivää suoja"nahkaa". Pinnoitteet on suunniteltu kestämään linnun jätökset, itikat, sateet ja saasteet sekä tiestä irtoava aines ja paljon muuta. Siinä missä normaali autopesula pesee autosi ja suojaa sen hetkeksi kevytpinnoitteella tai pikavahalla, keraaminen kestopinnoite luo oikeasti suojan autollesi, joka suojaa hankintaasi kunnes vaihdat sen uuteen = enemmän jälleenmyyntiarvoa!!


MN AutoCare on valtuutettu IGL Coatings- pinnoitusasentamo Satakunnassa. Olemmekin sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme vain parhaat markkinoilla olevat tuotteet.

IGL Coatings pinnoitetuotesarjat on valmistettu uusinta nanoteknologiaa hyödyntämällä ja ne ovat ympäristöystävällisiä sekä laajasti testattuja ja ovatkin siten paras pinnoite autoon.

Kaikkiin pinnoituksiimme sisältyy yksivaiheinen kiillotus, jolla varmistamme tasaisen tartuntapinnan ja maksimoimme pinnoitteen keston.ECOCOAT Kenzo

IGL Coatings:n nano-ja grafeenihiukkasia sisältävä lippulaivamalli KENZO luo pinnoille erittäin kovan (kovuusasteelta 10H) ja paksun suojakerroksen, joka syventää maalipinnan sävyjä entisestään. Kenzon äärimmäinen kemikaalinkesto (1-14ph) on pinnoitteen vahvuus ja onkin kuin luotu pohjoismaisiin sääolosuhteisiin.

Markkinoiden pisimpiä kestoja takuutodistuksella (5 vuotta / 80 000 km)


ECOCOAT QUARTZ+

IGL Coatings:n Quartz+ on 2-komponenttinen keraaminen pinnoite, joka tarjoaa toiseksi parhaan suojakerroksen sekä upean kiillon maalipinnalle. Uusi Quartz+ sisältää myös Kenzon tavoin grafeenihiukkasia ja onkin 9H kovuusluokallaan todellinen suoja uudelle autolle (4 vuotta / 60 000 km).ECOCOAT QUARTZ

IGL Coatings:n Quartz on keraaminen pinnoite, joka tarjoaa suojaa kemikaaleilta sekä herkullisen kiillon maalipinnalle. Quartz suojaa ajoneuvoasi 2 vuotta / 40 000km.


Haluatko ottaa meihin yhteyttä?