MN AutoCare on yritys, joka perustettiin pitkäaikaisen haaveen pohjalta.

Ajoneuvon detaljointi on laajempi käsite kuin pelkkä auton pesu. Detaljointiin käytetään tarkkaan harkittuja työkaluja, tuotteita sekä menetelmiä. Tämä varmistaa ajoneuvon ylläpidon helppouden sekä "uuden auton" ilmeen kerta toisensa jälkeen.

Ajoneuvo on usein suuri investointi, jonka arvosta haluaisin huolehtia. Huolellinen ylläpito näkyy positiivisesti ajoneuvon jälleenmyyntiarvossa. Lisäksi puhtaalla ja kiiltävällä autolla on aina mukava ajella.

Haluan tarjota erittäin laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua. Asenteenani on tehdä mieluummin liikaa kuin liian vähän. Olen oppinut että maine on tärkein ominaisuutemme. Haluan pitää palveluni helposti ymmärrettävänä sekä hinnoittelun selkeänä. Asiakkaana voit silti olla varma, että sinua kuunnellaan.

Mikko Nissilä, perustaja

Asiakaspalautteet

"Todella hyvää ja ammatimaista palvelua. Auto on kuin uusi sisältä ja ulkoa. Suosittelen muillekin tätä palvelua."

Juuso - detailing asiakas


"Huippu ammattilainen, joka kuuntelee asiakkaan toiveet ja toteuttaa auton pintojen entisöinnin, niin sisä- kuin ulkopuoleltakin loistavalla ammattiylpeydellä ja huolella. Työn hinta-laatusuhde kohtaa. Suosittelen lämpimästi.

Mari - pinnoite asiakas

Auto käytetty sisä-ja ulkopesussa sekä vahauksessa. Palvelu oli todella hyvää ja lopputulos erinomainen. Tulen varmasti käyttämään tämän ammattilaisen palveluita uudelleen tulevaisuudessa.

Erno - huolenpitosopimus asiakas